torek, 06. november 2012

Ponedeljkova snežinka

Mojo monday 266

Za nami je pester dan. V naši deželici pod alpami je zapadlo ogromno dežja in veliko rek je poplavilo in še poplavlja. Sočustvujem z ljudmi, ki bodo današnjo noč preživeli v strahu pred najhujšim. Nas je obšlo, čeprav so napovedovali prav za naš konec to hudo uro, jugo je odpihnil oblake višje in bolj proti vzhodu.
Upam, da ste na varnem. Današnji dan je minil za mojo družino in zame v spominu na pokojnega očeta, ki bi če bi bil še z nami danes praznoval svoj 75 rojstni dan. Vem, da je še vedno z nami v duhu,srcih,spominih, a ga vseeno pogrešam. Dovolj o tem.

Najprej se moram zahvaliti vsem, ki ste se mi v tem tednu pridružile. Zelo cenim  to vašo odločitev in veseli me, da se vam zdim s svojim ustvarjanjem dovolj zanimiva. Hvala iz srca vsem skupaj in vsaki posebej. Seveda tudi vsem za komentarje, ki jih pridno zabeležite ob ogledu bloga.
Ne morem pa izpustiti tudi  Mandy (lahko obiščete njen blog-samo klikni na ime), ki mi je pomagala pri začetnih blogerskih korakih, sploh pri pravilnih prijavah na izzive. Mandy hvala 1000x-zlata si. Se učim in rada sprejmem kak namig.

Seveda pa sem danes tudi ustvarjala, malo bolj pozno, kot ponavadi, a nekaj je nastalo. Najbrž vas zanima kaj. Še samo trenutek.
 Skico po kateri je nastala današnja voščilnica je za Mojo monday 266 zasnovala Julie, preiskusite se še ve in obiščite njihov blog http://mojomonday.blogspot.com/  Nagrada je mamljiva Verve poklanja štampiljke po izbiri zmagovalca izziva. Oglejte si.Torej prijavljam na ta izziv, barve sem izbrala po predlogi Sketchy Colors šmarnice  http://sketchycolors.blogspot.com/ , pri F&F so za #75 izziv izbrali perls and flowers http://fussyandfancychallenge.blogspot.com/ Pri CHNC pa se #95 izziv glasi 3different pattern papers http://craftyhazelnutschristmaschallenge.blogspot.com/
Pri Tidas Town pa je #25 izziv Winter Wether  http://tildastown.wordpress.com/ 


 

Kako se vam zdi? Ponedeljkova snežinka           

postavitev
barvna shema (zeleno bela)
        Hvala že v naprej za vaš komentar. Lep dan.

9 komentarjev:

 1. Všeč mi je ta tvoja ponedeljkova snežinka :-) Si pa res pridna. Vsak dan ustvariš nekaj lepega :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. This is absolutely beautiful - thanks for joining in my CHNC challenge 97 - hope to see you again soon. x

  OdgovoriIzbriši
 3. Gorgeous cad - such a lovely spring colour.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasno ti je uspela v teh barvah in postavitev si super sestavila. Zelo je lepa.

  OdgovoriIzbriši
 5. Great card! Thank you so much for entering our challenge at sketchy colors this week!
  Hugs, Lena Katrine

  OdgovoriIzbriši
 6. really cute, love the pearls
  thanks for playing with us at tilda's town this week
  hugs
  céline

  OdgovoriIzbriši
 7. How pretty!!! Thank you so much for joining us at Tilda's Town this week! Good luck and I hope to see you back Friday!
  Rene ;D

  OdgovoriIzbriši
 8. Tudi ta je zelo lepa Tamara!! Ta zelena barva je krasna..
  Hvala, ker sodeluješ na Tilda's Town izzivu..
  LP, Tina

  OdgovoriIzbriši

Hvala da ste se oglasili na mojem blogu in pustili dragocen komentar. Želim vam lepe trenutke še naprej.